torstai 27. marraskuuta 2008

9-viikkoinen termiitinalku

Krooh, pyyh!

Tällä hetkellä Boris nukkuu tyytyväisenä omassa pesässään ja mamilla on hieman aikaa  kirjoitella Boriksen kuulumisia. :)

Boris täyttää tänään 9 viikkoa. Pari viikkoa pienen terrierivauvan kanssa on mennyt nopeasti ja Boris on oppinut paljon tässä ajassa. Se osaa jo reippaasti pissiä ja kakkia ulos, mikäli ehdimme kantaa sen riittävän nopeasti ulos. Boris myös tottelee, tosin vaihtelevalla menestyksellä. Terrieriluonteelle tyypillistä uhmaa Borikselta löytyy ja tämä oli ihan odotettavissa. Kun sitä kielletään vaikkapa retuuttamasta sukkaa, se yrittää sellaisen viitisen kertaa uudestaan kielloista suuremmin välittämättä. Pitäähän sitä koiralla luonnetta olla!

Tänään lähdemme käymään kotikotona ja Boris saa tutustua kahteen uuteen koirakaveriin, joista jo aiemmin kerroimmekin. Toivottavasti tapaamiset sujuvat hyvin! Edessä on ensin parituntinen automatka. Tähän asti Boris on matkustanut autossa todella reippaasti, kun olemme tehneet sen kanssa pieniä autoreissuja. 

Eilen Borista kävi katsomassa Lasse-setä, joka toi mukanaan pussillisen puruluita. Thanks, man! Boris tykkäsi kovasti myös Lassesta, kuten se on tykännyt tähän asti jokaisesta uudesta ihmisystävästään. Boris suorastaan rakastaa ihmisiä! Eilen Boris tutustui ulkoilureissullaan myös yhteen koiraan. Koirakaveri oli kiinnostava, mutta samalla vähän raisu. Boris olisi halunnut leikkiä sen kanssa vähän pitempäänkin, mutta ei makeaa mahan täydeltä.

Tänään Boris pääsee käymään myös Mustissa ja Mirrissä, josta käymme ostamassa uuden säkin ruokaa, sillä Ansku-kasvattajan antama ruokapussi tyhjenee lähiaikoina. Voitimme Mustiin ja Mirriin 20€ lahjakortin, mainiota!

Terveisin,
Mami ja uninen Boris-vauva

Ei kommentteja: