sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Kuluneen viikon kuulumisia

Pentukerho on nyt nähty. Boris ei varmaan käyntejä lopettaisi jos voisi päättää, etenkään viimeisellä kerralla tavatun tiikerinnäköisen tanskandoggin jälkeen, mutta minkäs teet kun on vain koira. Sen lisäksi, että jättiä oli ilmeisen hauskaa vetää poskesta, se toi ryhmään vähän tasapainoa pitämällä irlanninterrieriäkin välillä lattiassa, minkä seurauksena leikki vain yltyi. Tanskandoggin omistaja tosin oli Boriksen mielestä vähän tylsä, kun tuli niin herkästi väliin..

Kotona törmättiin toissapäivänä tuuletuksen yhteydessä oravaan. Parvekkeella silloin tällöin vieraileva kurre ei ollut moksiskaan, kun ovea vähän raotettiin ja Boris sai kuononsa väliin; käytiin jopa haistelemassa ihan läheltä, että mikäs juttu tämä nyt on (kaupunkilaisorava, mitäpä se pedoista tietää). Uusi ihana kaveruus sitten kuitenkin kariutui terrierin kyllästyessä oven takana seisomiseen, ja täpinöissä haukkuminen sai oravan lähtemään livohkaan. Tämän jälkeen koiralla sitten menikin vähän aikaa parvekkeen oven edessä istumiseen, ikkunalle tuijotteluun ja vinkumiseen - mihin se kiva pieni otus meni? Juuri kun visiitti oli unohtumaisillaan, kurre teki vielä comebackin ikkunalaudalle, ja siitäkös Boris taas innostui..

Niin ja tänään saatiin uusi panta. Edellisestä punaisesta tulikin vähän kuittailuja (kuulemma tyttöjen väri), eli ihan hyvä että vaihtui. Bonuksena tässä on vähän kiiltäviä juttujakin, isojen poikien malli siis!

1 kommentti:

N kirjoitti...

On B kyllä komea poika! Pannassakin on nyt vähän blingiä!