perjantai 16. tammikuuta 2009

Kerhokiusaaja

Eka kerta pentukerhossa meni ihan mukavasti, vaikka välillä oli vähän ruuhkaa radalla..tällä viikolla käytiin toisen kerran, pentuja oli paikalla vähemmän kuin viimeksi ja Boriksesta paljastui uusi puoli: kerhokiusaaja. Samanvahvuisia leikkikavereita paikalta löytyi vain pari, ja pääosa ajasta menikin vähän vähemmän ärhäköiden karvanaamojen jahtaamiseen, selättämiseen ja pyörittämiseen. Eikä piisannut, että kaverit sai ketoon..siitähän se hupi vasta alkoi: äänekäs ätinä, hampaiden esittely ja ylenmääräinen isottelu. Muutaman kerran pomot joutui sitten ottamaan pojan jäähylle, että vastapuolikin pääsi välillä ylös ja vauhtiin, ja että kuulisi edes vähän mitä eläinlääkärillä oli sanottavaa. Kirre oli ilmeisen hyvä leikkikaveri, jopa siinä määrin, että pojat onnistuivat leikillään liki keskeyttämään omistajille suunnatun "luennon" kieriessään lääkärin jalkoihin meuhkaamaan täyteen ääneen..

Kerhossa oltiin niin isoa poikaa että oksat pois ja pala latvaa, mutta tänään oli kotona toinen ääni kellossa. Kesken illan olohuoneeseen nimittäin ilmaantui limsapullo, ihan ennennäkemätön kapistus. Ja mitäpä sitä muuta voi tuntemattoman esineen suhteen tehdä kuin naurattaa yleisöä; lisämateriaalia videolla..



Jonkun aikaa odoteltiin, mutta Boris ei vain uskaltanut mennä lähelle ilman, että pulloa pidettiin kädessä ja oltiin "turvana" vieressä. Lopen pullo sitten piti poistaa pelistä, että saatiin taas rauha taloon; kaikkea ei näköjään irlantilainenkaan sulata ensinäkemällä..

Ei kommentteja: