lauantai 3. lokakuuta 2009

Irish Festival of Oulu


Moi!

Ylhäällä on kuva Boriksen synttärijuhlista tai lähinnä pojasta uusien lelujensa kanssa. Lelut ovat jo tässä vaiheessa hieman huonommassa kunnossa ja osa jopa täysin rikki purtuja (täyskuminen purulelu), mutta kuvan oton aikana ne olivat vielä ehjiä. :D

Tänään olimme Boriksen kanssa mukana Irish Family Fair-tapahtumassa, jonka yhteydessä järjestettiin koirakulkue, jossa mukana tallusteli irlanninsusikoiria, vehnäterrierejä, glen of imaalin terrierejä, kerrynterrieri ja irlanninterrierejä, joten vipinää piisasi.

Kulkueen jälkeen oli vuorossa esittelyt jokaisesta rodusta ja koirat jäivät myös hengailemaan tapahtuma-alueelle, jos joku halusi niitä käydä jututtamassa. B tuttuun tapaansa oli melkoisen kiinnostunut muista koirista ja meinasi vähän väliä päästellä komeita haukahduksia, mutta muuten tapahtuma sujui kivasti.

Ostimme kerhokaupasta suloisen huopairskin ja irski-piparimuotin, jolle tulee varmasti käyttöä lähempänä joulua. Huopairskillämme on myös hieman kippura häntä, vähän kuin Boriksellakin tuossa alemmassa kuvassa! ;)

Nämä alemmat kuvat ovatkin sitten koirakulkueesta, jossa Boris tempoi reippaasti eteenpäin häntä kippuralla. Eli jännää oli!

Family Fairin jälkeen oli tarkoitus vielä kokeilla agilityä yhdessä muiden irskien kanssa, mutta hölmö isäntäpari tulkitsi väärin treenipaikan ja ajoi harhaan. Boris-paralta jäi tyhmän isäntäparinsa takia nyt agilitytreenit välistä, mutta eiköhän se poika vielä ehdi tutustumaan lajiin myöhemminkin.

T. N








2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Jaa sekö olikin syynä! Huono käyttöliittymä navigaattorissa?

N kirjoitti...

Hehheh, sitä kun on tyhmä pää, niin kärsii koko ruumis ja pari muutakin siinä sivussa. :D Meidän päänsisäiset navigaattorit oli jostain syystä pois päältä tänään.

Me odoteltiin siellä Kaukovainion Haukkukeitaalla, että missähän ne muut mahtaa olla ja sitten tajuttiin, että taitaa kuitenkin harjoitukset olla Haukiputaan puolella. Tässä vaiheessa oli jo liian myöhäistä lähteä etsimään oikeaa paikkaa.

Ihan oma mokahan se oli, kun ei tajuttu tarkistaa enää sitä mailia, jossa oli ajo-ohjeet.