lauantai 26. syyskuuta 2009

Boris 1 vuotta :)

Heips!

Tänään on vietetty Boris-pojan 1v synttäreitä. :) Poika sai jauhelihaa, Cesar-lihahyytelökakun, puruluun ja uusia leluja, joten kyllä sankarin nyt kelpaa... Laitetaan kuvia synttäreiltä sitten, kunhan saadaan ne kamerasta.

Haluamme toivottaa kaikille Devilish B-pennuille eli Boriksen sisaruksille iloista synttäripäivää! Kiitos paljon myös Ansku-kasvattajalle, jolta saimme tämän pienen rakkauspakkauksemme. Boris on jo nyt kietonut meidät täysin pienen tassunsa ympärille ja tuottanut paljon iloa omistajilleen. Emme enää osaisi kuvitella elämää ilman pientä punaista paholaistamme. :")

Piakkoin suuntaamme B:n kanssa TOKO-kurssille, jossa toivon mukaan myös opittaisiin jotain. :D (Jospa myös omistajat oppisivat jotain...)

Viikon päästä lauantaina 3.10 on Oulussa Irish Family Fair-tapahtuma, johon osallistumme Boriksen kanssa. Poika osallistuu päivällä irlantilaisten rotujen koirakulkueeseen ja myöhemmin menemme esittelemään rotua muiden mukana, mikäli Boris on esiintymiskelpoisella tuulella. Lauantaina järjestetään myös mahdollisuus aloittelijoille tutustua agilityyn ja käymmekin kokeilemassa, mitä poika lajista sanoo. :)

Eipäs tässä sen kummempia tällä kertaa... Mukavaa syksyä kaikille ja vielä kerran onnittelut B-pentueelle!


T.
Boris ja kotijoukot

1 kommentti:

Rita kirjoitti...

Heippa Ouluun! Paljon haleja ja rapsutuksia 1-vuotiaalle.

toivottelee, Sindi- sisko ja perhe