lauantai 1. toukokuuta 2010

Sataa sataa ropisee

Suomenirlantilaista ei "yllättäen" tarvinut kahdesti kysyä lauantailenkille, vaan pelkkä lenkkikamppeiden pukeminen sai sen jo vaatimaan/anelemaan mukaanpääsyä. Ulkoilu starttasi mukavan raikkaassa tihkusäässä ja ennen pitkää repesi sitten ihan kunnon sateeksi. Viitisen kilometriä myöhemmin punaisen paholaisenkin enimmät höyryt oli ravisteltu vesipisarojen mukana turkista penkkaan ja vähän välilä pysähdeltiin viih-viih-vihjailemaan hidastinmassalle: eiköhän jo mentäis kuivumaan välillä?

Viimein kotioven auetessa neljä käpälää meinasi jo innolla kirmata olohuoneeseen sotkimaan kaiken mihin vain yltää, ja eihän se tietenkään käynyt päinsä, kun matkan varrella oli käyty äijäilemässä (potkimassa, kuopimassa, hyppimässä ja ravaamassa) multapenkassa ja kuraputeissa. Kumma kyllä suihku ei maistunut aivan yhtä hyvälle kuin hyiset vesiputit ja kuralammikot ulkona... No, viruttelun ja pikaisen kuivattelun jälkeen kossi sitten pääsi viimein ampaisemaan olohuoneeseen ja seuraava pariminuuttinen kuluikin ravatessa edestakaisin hillitöntä vauhtia, murahdellessa ja tehdessä leikkiinkutsuja. Piti varmaan nauttia, kun selvisi siitäkin (suihkusta) hengissä.


2 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

Boriksen blogi löytyi sattumalta blogilistan kautta ja vaikuttaa mielenkiintoiselta näin toisen terrierinomistajan näkökulmasta :) Täytyypä ruveta seuraamaan!

N kirjoitti...

Lumi, tervetuloa seuraamaan Boriksen blogia! :)

Mukava kuulla uusista lukijoista (sekä ihmis- että koiralukijoista). :)