sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kuulumisia

Hei taas!

Kesä lähestyy uhkaavasti ja Boris saikin jo kokea nahoissaan kesän riemua eli toisin sanoen punkin puraisun. Herra viihtyy oikein hyvin ulkona ja nuuskuttaa innostuneena kesän tuoksuja. Koiruutemme ihastui yhteen kesän merkkiin erityisesti, nimittäin tuomen oksiin (ja kukkiin). Emäntä yritti kerätä pari tuomen oksaa koristeeksi, mutta Boris-irski oli sitä mieltä, että tuomen kukat ja oksat ovat herkullisia tai ainakin puistamisen arvoisia. Eipä jäänyt emännälle kovin kummoisia rankoja maljakkoon laitettavaksi.

Tässä olisi pari kuvaa Boriksesta parvekkeella ja video, jossa herra leikkii uudelle siilillään. Parveke taitaa olla tällä hetkellä Boriksen lempipaikka - siellä herran kelpaa kytätä naapureita ja lähirannassa kulkevia koiria. :)

Kesäterkuin
N ja Boris-poitsu

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi söpöyden söpöys :) Meillä asuu myöskin naapurikyttääjä, Milli nimittäin. Mutta koska meillä ei valitettavasti ole parveketta niin Milli hoitaa kyttäyshommat makkarissa ikkunan kautta. Kun rahin laittaa ikkunalaudan eteen niin Milli pääsee siitä nousemaan tassuilla ikkunalaudalle, josta on hyvä näkyvyys kadulle. Kelpaa siinä tuhahdella ja murahdella epäilyttäville kulkijoille :)

N kirjoitti...

Mia, kuulostaa oikein hyvältä myös teidän Millin kyttäpaikka ja kyttäystyyli! :D

Meidän Boris viihtyy näin kesällä parhaiten parvekkeella. Se joko nostaa tassut tuohon kaiteelle (niin kuin kuvassa) tai sitten könöttää peffa pystyssä ja kyttää tuolta alapuolelta. :D

Kyllä nämä koiruudet vaan on melkoisia tyyppejä!