keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Uusi entinen lelu

Kossille iloinen yllätys päällystön palatessa kotiin -- uusi lelu. Kaupasta kainaloon tarttui ruokapussin mukana punavärinen "dog vs. triceratops" -dinosaurus, joka tuntui aluksi sopivan kovalta palalta, ja koonkin puolesta oli ihan hyvän oloinen.

Kämpille tultua asetettiin fossiili vaivihkaa testiin: seisomaan keskelle olohuonetta. Nuoriherra ei heti hoksannut uutuutta, mutta vinkkauksen jälkeen tulikin sitten hupia..urhea petomme nimittäin näytti pelkäävän kyseistä saurusta.Otusta piti kierrellä ja kaarrella, sille muristiin, urvahdeltiin, vikistiin, vinguttiin ja haukuttiin. Hyökkäiltiin, yritettiin saada leikkimään, pakitettiin ja alettiin alusta. Touhua jatkui vartin, eikä mokomaan hirmuleluun oikeen uskallettu koskea ennen kuin isäntäväki sitten meni viereen ja näytti, että ihan vaaraton se on..ja sitten kun makuun päästiin, niin voi sitä riemua!

Toisen vartin jälkeen se sitten kuoli ja kunnolla. Taisi olla nopeiten rikottu lelu, vaikka pitikin olla kestävä..ilmeisesti ei terrierinkestävä kumminkaan: toinen sarvi antoi periksi ja samantien irlantilaisemme oli suu täynnä täytevanua, voitonriemua ja ylpeyttä saaliin kaadosta. Jesh, ja ei kun paikkaamaan..

Tällä hetkellä saurus on käynyt klinikalla pari kertaa; häntä ja toinenkin sarvi sattuivat antamaan periksi. Jalat on varmaan seuraavana listalla, mutta pääasiahan on että koiralla on (luvallista) kivaa :)

Ei kommentteja: