perjantai 18. tammikuuta 2013

Canis lupus lutra

Päivän kysymys: kuinka kuluttaa terrierin tehot puolessa tunnissa? 


No, ei tietysti mitenkään. Hyväksi yritykseksi kuitenkin kelvannee uinti, sen verran tämä ylväs aaltojen amiraali nimittäin väsähti koirauinnissa. Polskuttelun ohessa aikaa ja energiaa kulutettiin vänkäämiseen, lelujen venytykseen ja yleiseen mölinään, mutta iso osa ajasta meni ihan siististi kunnollisesti altaan partiointiin.



Pärskeiden peto otti lähes joka kierrokselle lentävän loikan, päätyi pommilla puolisukelluksiin ja kroolasi sitten arvokkaasti lelulle ja takaisin. Uintimatkan pidentämiseksi leluja poimittiin välillä kärsän edestä ylös ja heitettiin uudelleen vähän matkan päähän, mutta oppivaa eläintähän ei ihan helpolla puijata... Fiksuna poikana Boris ilmeisesti laskelmoi ennen rynnäkköä todennäköisyyksiä ehtiä kohteeseen ennen uittajia ja jos näytti siltä, että joku oli liian lähellä altaassa kelluvaa saalista, asiasta huomautettiin varsin kovaäänisesti.




Uintia seurasi pyyhe- ja puhallinkuivaus, minkä jälkeen tyytyväinen kalojen kauhu jolkotteli pikaisen ulkoreissun jälkeen kotipesään syömään ja lepäämään. Tätä lisää!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa hauska lukea Boriksen kuulumisia. Voin hyvin elävästi kuvitella tuon uintitouhun.

Anonyymi kirjoitti...

Bopsu-parka on varmaan ollut aivan rättiväsynyt tuon touhuilun jälkeen! Ja juoksee aika lujaa kun pysyy näemmä veden päällä... :D
-Sari

Anonyymi kirjoitti...

<3 Ihanaa kun teillä siellä suuressa kaupungissa on nuin huisin ihanat mahdollisuudet harrastaa kesälajejakin talvella hyviä kuvia :) ja niin innokas uimamaisteri <3 rakkain ja lämpimin terveisi Ruusan laum