lauantai 19. joulukuuta 2009

Prison Break (Pako)

Heips!

Jokaisessa irskissä taitaa sittenkin asua pieni termiitti - Boris oli aamulla murtautunut ulos aitauksestaan. Herra oli jotenkin saanut avattua portin ja samalla myös torahampaat olivat iskeytyneet keittiön mattoon. Puuvilla-paperinarumaton toisessa reunassa on nyt ammottava reikä. Kiitosta vaan, Boris!

Kuitenkin herran keksintö herätti isäntäväessä vain huvitusta, sillä B on tähän asti ollut erittäin kiltti ja pysynyt aitauksessaan kuuliaisesti. Tänään taisi vain irskistä tuntua, että emäntä ja isäntä aikovat nukkua liian pitkään ja pitihän ne päästä herättämään! Vaikuttaakohan tällainen yllättävä tuhmuus Boriksen tulevaan joululahjasaaliiseen?

Muuten Borikselle kuuluu hyvää. Se on löytänyt 2 uutta raksusuosikkia - Frolicin ja Hill's-merkin aktiivisen koiran raksut. Näitä kun laittaa herran kuppiin, niin kuppi myös tyhjenee eikä samaa ruokaa tarvitse tarjota monella aterialla niin kuin ennen.

Sunnuntaina on toiseksi viimeinen TOKO-kerta ja sitten jäädäänkin parin viikon ansaitulle joululomalle. Uuden vuoden puolella koulu taas jatkuu, sekä koiralla että isäntäväellä.

Olkaahan kilttejä, sillä tontut ovat vielä liikkeellä!

T. Boris ja mami


Ei kommentteja: