maanantai 13. heinäkuuta 2009

Uimakuvia ja kummaa sapuskaa

Kesä on hölmöjen aikaa. Ilmassa lentelee kaikenlaisia vekkuleita otuksia (perhosia, ampiaisia, kärpäsiä, ...) joita pitää yrittää syödä. Ja kun se ei onnistu, niin kotona yritetään sitten saada muuta eksoottista ruokaa listalle. Yritys on tuottanut toisinaan tulosta, vaikka samalla on sitten teetetty tyhmiä temppuja ja yritetty saada tottelemaan vaikka mitä. Koulutuksen ohessa kurkusta on sujahtanu alas kurkkua, banaania, omenaa, tyrnimarjaa ja ties mitä. Salmiakkikin meinasi maistua, mutta se otettiin pois heti kun siihen kielellä ylsi..mitähän tästä vielä tulee?

Parveke on säilyttänyt vankkumattoman suosion Boriksen elämässä. Vähän kuin ulkona vaikka onkin sisällä..ja täältä löytyy myös syötävää, ruusun terälehtiä ja sekalaisia tuulen tuomia juttuja. Kaupan päälle tulee kaiken maailman hajuja joita pitää älykkään näköisenä nuuskuttaa ja lopuksi voi vielä kytätä alakerran naapuria kaiteen alaosan raosta, jonne kuono juuri ja juuri mahtuu.
Tänään käytiin kehityttämässä wanhan ajan filmiäkin, ja jokunen onnistunut kuvakin oli joukossa. Alla on skannerin läpi (vähän liian pienellä tarkkuudella) ajettuja kuvia kesäkuun lopun uimareissulta. Maalla risuja ja keppejä raastettiin varsin tarmokkaasti kaverin suusta, mutta meressä Boris näytti keskittyvän enemmän paimenkoiran työn vaikeuttamiseen ja liftaukseen kuin noutamiseen..auts.

Ei kommentteja: