sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Kevätbörriäinen

Hiphei!

Arvatkaas mitä!? Boris kävi tänään trimmattavana! Nyt kevättä kohti tassuttelee entistä tyylikkäämpi ja komeampi nuori irskiherra. Kiitos paljon Tiinalle, joka siisti pikkumiehen! :) Trimmauksen jälkeen Boris sai leikkiä Sanni-neidin kanssa ja kivaa oli!

Boriksen tassu on nyt kunnossa, mutta viikko sitten alkoi uusi ongelma - korvatulehdus, joka levisi myös toiseen silmään. Senkin suhteen elämä on tosin jo alkanut hymyillä, joten eiköhän se tästä.

Tässä vielä kuva Boriksesta tuoreeltaan trimmin jälkeen. Herralla on viimeisen punnituksen mukaan painoa 14 kg. Kunhan viimeistelevä näyttelytrimmi saadaan tehtyä, on herra valmis toukokuun pentunäyttelyyn. Vielä kun omistajatkin saataisiin psyykattua näyttelykuntoon... ;)




Boris-börriäinen lähettää kaikille lukijoilleen kevätterveisiä!


2 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Kevätterveisiä Sindi-siskolta etelästä:)
Tampereella nähdään. Pitäisiköhän meidän turrikkakin trimmata??? Tämä itsenyhtäminen ei näytä tuottavan oikein tulosta...

Terkuin, Rita

N kirjoitti...

Kevätterveisiä myös sinne! :)

Kannattaa tuosta trimmausasiasta varmaan kysyä Anskulta. Meidän Boriksessa meni n. tunti, kun se nypittiin, eli ei ollut kovin iso homma. Ansku aikoi vielä siistiä parran ennen näyttelyä. Jännää nähdä näyttelyssä, millaisia kaikista sisaruksista on tullut!