sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Liimakorva-irski

Moi!

Eilen pidimme ystävänpäivän kunniaksi leffaillan ja katsoimme tällä kertaa emännälle mieluisen elokuvan. Kyseinen komedia valittiin siksi, koska pääosassa elokuvassa oli... irlanninterrieri! Illan elokuvamme oli siis Paloaseman koira eli Firehouse Dog. Elokuvassa parasta oli ehdottomasti nelijalkainen tähti, jonka eleitä ja ilmeitä oli mukava vertailla oman irskimme vastaaviin. Jos etsii suurta taide-elämystä, kannattaa leffa varmaankin skipata, mutta lapsille ja lapsenmielisille koiraihmisille voimme leffaa suositella. ;)

Tänään Boris pääsi käymään moikkaamassa paria aikuista irskiä (Rasu ja Sanni) ja Kirre-pentua pikaisesti ennen irskilenkin alkua. Boris-parka ei tassuvammansa takia päässyt lenkille mukaan, mutta toivomme pääsevämme mukaan ensi kerralla. Haikeana ja hieman myös ärsyyntyneenä Boris jäi haukkumaan toisten perään, kun ne lähtivät kohti lenkkipolkuja ja pikkuherra itse joutui takaisin autoon. 

Sunnuntai toi tullessaan myös uuden ja melkoisen masentavan elämänvaiheen pienelle koiralle - nimittäin korvaliimauksen! Eeva laittoi ystävällisesti B-boyn korvat liimaan ja toivottavasti korvat pysyisivätkin nyt ainakin hetken kiinni. Tällä hetkellä Boris mököttää pesässään ja miettii varmaankin, mikä ihmisiä vaivaa, kun ne tällaista riesaa koiralle keksivät.

Tässä vielä muutama kuva pikkuisesta liimakorvastamme:
Terkuin,
N

Ei kommentteja: