perjantai 21. marraskuuta 2008

Ihmeellisiä asioita ja vierailuja

Heipähei!

Eilinen oli Borikselle erittäin jännittävä päivä: se tutustui kissaan naamatusten, matkusti autossa, pissi 5 kertaa ulos ja toimitti ulos myös isomman hädän. Mitähän tämä päivä tuo tullessaan?

Tänään Borista on tulossa katsomaan mukava Antsu-täti ja toivottavasti Boris osaa käyttäytyä. Paljon pieni pentu saa anteeksi olemalla oma söpö itsensä, mutta tuskin vieraat tahtovat päätyä Herra B:n puruleluiksi. Hampaat herralla ovat erittäin terävät ja se ei todellakaan pelkää käyttää niitä. Asuntomme raikaa vähän väliä kiljahduksista: "Auuuts, eiii, ei pure!" Toivon mukaan B oppii pian tajuamaan puremisen rajat - ihan kaikkea ja kaikkia ei tarvitse purra.

Aamupäivällä B kävi myös ihmettelemässä terassille ilmestynyttä oravaa. Tuo ihmeellinen laiskanpullea punaturkkinen otus kävi härskisti noutamassa pähkinöitä terassilta ilman, että edes paljoa välitti taloon tulleesta vahtikoirasta. Boris lähestyi pörröhäntää varovasti ja juuri, kun oli pääsemässä tarpeeksi lähelle, poistui orava samaa tietä kuin oli tullutkin. Ihme otus!

-Mami-

Ei kommentteja: